Kontakta oss: info@freshstad.se 0700 321 831

 

Hemstädning

 

 

 

Fundera på vad som är viktigt för dig och berätta det gärna för oss. Kom gärna med en arbetsbeskrivning och prioritetslista som du förberett innan vår städerska kommer till dig första gången.

Om du vill att vi ska schemalägga din städning kan du välja om vi ska komma varje vecka, varannan eller var fjärde. Minimitiden för ett uppdrag är 2 timmar/gång.

Vid första hemstädning kommer det över en eller två av våra städerskor som tillsammans med dig går igenom ditt hem och går igenom dina behov med hjälp. Det hela brukar inte ta lång tid utan brukar avklaras på ca 15 minuter.

Efter detta så sätter vi igång och städar ditt hem – dvs vi börjar jobba direkt efter genomgången första gången vi kommer hem till dig.

När vi är klara så bedömer du vårt jobb. Du behöver inte vara närvarande när vi slutar utan du tar dig en funderare när du kommer hem från jobbet helt enkelt.

Den stora majoriteten av kunderna blir mycket nöjda – då skriver man ett kort mejl att man gärna har oss kvar. Om du tackar ej till våran tjänst då betalar du endast för provstädningen.

Intresseanmällan >>

 

Telefon: 0700 321 831 E-post: info@freshstad.se Org.nr. 851124-8836 Företaget innehar F-skattebevis